Gelieve uw content ergens anders te stelen

De toekomst van Internet Marketing

Social Media Marketing

De toekomst van Internet Marketing

Social Media Marketing – De toekomst van zakendoen

De manier waarop we internet en sociale media gebruiken, is de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. Wat ooit werd beschouwd als een manier om contact te maken met vrienden, is nu een platform van een miljard dollar dat grote invloed heeft op de relatie tussen bedrijven en consumenten.

De meeste marketingdirecteuren en mediabureaus maken echter nog steeds geen gebruik van het volledige potentieel en de kracht van sociale media en internetmarketing. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat veel marktleiders slechts een klein deel van hun marketingbudgetten toewijzen aan digitale marketing, en nog minder aan sociale mediamarketing.

Bij Teamdigital raden we onze klanten aan om een goede mix van zowel sociale media marketing als online marketing te implementeren. Met behulp van de nieuwste trends en effectieve digitale marketingstrategie kunnen we uw bedrijf helpen betere resultaten te behalen door meer verkeer naar uw site te leiden, meer leads te genereren en winst te vergroten.

Hieronder volgen enkele redenen waarom Social Media en Digital Marketing de toekomst zijn van zakendoen:

 • Digitale marketing biedt waardevol inzicht in de klant
  Door actief gebruik te maken van digitale marketing om uw bedrijf te promoten, krijgt u relevante klantgegevens en gebruikt u de informatie om slimmere keuzes te maken voor uw bedrijf. Social media laten u vooral zien wat uw klanten van uw merk vinden.
 • Helpt naamsbekendheid en loyaliteit te vergroten
  Wanneer u online zichtbaar bent, maakt u het gemakkelijker voor klanten om u te vinden en met u te communiceren. Wanneer u op sociale platforms met uw klanten praat, versterkt u zowel klantloyaliteit als merkwaarde. Studies tonen aan dat meer dan 50% van degenen die merken volgen, op sociale media meer loyaal zijn aan die merken.
 • U genereert leads die meer converteren
  Internetmarketing biedt een hogere omzet. Het is bewezen dat bedrijven die actief investeren in online- en sociale-mediamarketing een omzetstijging melden binnen slechts 6 maanden.
 • Meer verkeer en een betere organische ranking
  Een van de grootste voordelen van het implementeren van sociale media en internetmarketing is dat het u meer verkeer naar uw website geeft. Niet alleen helpt digitale marketing mensen om uw site te vinden, maar het verbetert ook uw SEO en helpt u om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines.

Rome was ook niet in één dag gebouwd, en jouw online aanwezigheid uiteraard ook niet. Een succesvolle digitale marketingcampagne is gebaseerd op het verzamelen van gegevens en het leren kennen van uw klanten. Ons getalenteerd team zal onvermoeibaar werken aan het verbeteren en optimaliseren van uw online marketingcampagnes, terwijl wij uw bedrijf en klanten leren kennen.

Als u geïnteresseerd bent in het analyseren van uw digitale marktpositie, een marketingstrategie nodig hebt of wilt beginnen met investeren in digitale marketing, neem dan vandaag nog contact op met Teamdigital en wij zullen u helpen uw potentieel te realiseren.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.