De toekomst van Social Media Marketing

Social Media Marketing

De toekomst van Social Media Marketing

Social Media Marketing – De toekomst van zakendoen

De manier waarop we internet en sociale media gebruiken, is de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. Wat ooit werd beschouwd als een manier om contact te maken met vrienden, is nu een platform van een miljard dollar.  Dit heeft natuurlijk grote invloed op de relatie tussen bedrijven en consumenten.

De meeste marketingdirecteuren maken echter nog steeds geen gebruik van het volledige potentieel van sociale media en internetmarketing. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat veel marktleiders, slechts een klein deel van hun marketingbudget toewijzen aan Social Media marketing.

Bij Teamdigital raden we onze klanten aan om een goede mix van zowel Social Media marketing als internet marketing te implementeren. Met behulp van de nieuwste trends en effectieve digitale marketingstrategie, kunnen we uw bedrijf helpen om betere resultaten te behalen.  Dit doen we door meer verkeer naar uw website te leiden, meer leads te genereren en zo uw winst te vergroten.

Hieronder volgen enkele redenen waarom Social Media en internet Marketing de toekomst zijn van zakendoen:

 • Digitale marketing biedt waardevol inzicht in de klant
  Door actief gebruik te maken van digitale marketing, krijgt u relevante klantgegevens.  Deze informatie kunnen we gebruiken om slimmere keuzes te maken voor uw bedrijf.  Social Media laat u vooral zien wat klanten van uw merk vinden.
 • Helpt naamsbekendheid en loyaliteit te vergroten
  Wanneer u online zichtbaar bent, maakt u het gemakkelijker voor klanten om u te vinden en met u te communiceren.  Wanneer u op sociale platforms met uw klanten praat, versterkt u zowel klantloyaliteit als merkwaarde.  Studies tonen aan dat meer dan 50% van degenen die een bepaald merk volgen, op Sociale Media ook meer loyaal zijn aan dat merk.
 • U genereert leads die meer converteren
  Internet Marketing biedt een hogere omzet.  Het is bewezen dat bedrijven die actief investeren in Social Media en internet Marketing, hun omzet reeds binnen slechts 6 maanden verhogen.
 • Meer verkeer en een betere organische ranking
  Een van de grootste voordelen van het implementeren van Sociale Media Marketing is dat u meer verkeer naar uw website creëert. Niet alleen helpt deze manier van digitale marketing mensen om uw website te vinden, maar het verbetert ook uw SEO.  Zo helpt Social Media u om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines, zoals Google.

Wij kunnen u ruggensteun bieden

Rome was ook niet in één dag gebouwd, en jouw online aanwezigheid uiteraard ook niet. Een succesvolle digitale marketingcampagne is gebaseerd op het verzamelen van gegevens en het leren kennen van uw klanten. Ons team kan ook uw marketingcampagne verbeteren en optimaliseren, om zo uiteindelijk uw omzet te doen stijgen.

Als u geïnteresseerd bent in een analyse van uw digitale marktpositie, een marketingstrategie of wilt starten met digitale marketing, neem dan contact op met ons. Wij zullen u helpen uw potentieel te realiseren.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.