WordPress website development

Wordpress web development voor een betere functionaliteit.gebruiksvriendelijkheid.werking.


wordpress web development

Website ontwikkeling

Een website is een van de beste manieren om uw huidige en potentiële klanten de hele dag door te bereiken, het hele jaar door. Hij geeft vitale informatie weer over uw producten of diensten, prijzen, contactinformatie, antwoorden op veelgestelde vragen en nog veel meer.

Als een website maximale winstgevendheid moet behalen, moet deze op het eerste gezicht vertrouwen uitstralen.  Hij moet ook gebruiksvriendelijk zijn, aangepast aan moderne normen en gemakkelijk te vinden zijn via een eenvoudige zoekopdracht.

Bij Teamdigital ontwikkelen we steeds een website met betrekking tot alle bovengenoemde aspecten. Door middel van doordachte webontwikkelingstechnieken, zorgen we ervoor dat uw kernwaarden duidelijk worden gemarkeerd op uw website.  Ons doel is om niet alleen een website te maken die een unieke en aangename surfervaring biedt. Maar één die fungeert als een waardevol bedrijfsinstrument dat uw verkoop stimuleert en groei bevordert.

 

WordPress website development

Vaak zijn kant-en-klare WordPress thema’s of sjablonen misschien net niet genoeg om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hoewel er veel gratis en premium WordPress thema’s online beschikbaar zijn, kan je toch nog veel vruchteloze uren besteden in de zoektocht naar het ‘perfecte’ WordPress thema en het dan toch nog steeds niet vinden. Veel van deze bestaande thema’s zien er misschien fantastisch uit, maar missen ten minste één gewenste functie of functionaliteit.

In plaats van dus genoegen te nemen met het beperkte WordPress ontwerp van iemand anders, bieden wij u bij Teamdigital, aangepaste WordPress website development om aan uw unieke specificaties te voldoen. We kunnen voor u een geheel nieuwe website bouwen, uw huidige website opnieuw ontwerpen, de functionaliteit van de website uitbreiden en de prestaties verbeteren tot het precies is wat u voor ogen had.

We hebben ondertussen meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress oplossingen voor een breed scala aan klanten en merken. Ongeacht de grootte of complexiteit van uw project, u kunt vertrouwen op Teamdigital om de klus snel en effectief te klaren.

Onze WordPress ontwikkelingsdiensten

Teamdigital is een toonaangevende ontwikkelaar van WordPress diensten die op maat gemaakte oplossingen bouwt om WordPress websites naar een hoger niveau te tillen. Als u een WordPress thema heeft en aangepaste functionaliteit wil toevoegen of een nieuw ontwerpidee wil implementeren, kunnen wij u hiermee helpen!

Onze doordachte WordPress ontwikkelingsdiensten omvatten alles van aangepast webontwerp, ontwikkeling van aangepaste plug-ins, hostmigratie, bugfixes, snelheidsoptimalisatie, extra beveiliging tot een simpele thema- en/of plug-in installatie. Vooral ook onderhoud, up-to-date houden en ondersteuning vallen hieronder.

Andere diensten in WordPress website development die we aanbieden, zijn onder andere:

 • WordPress Theme (en Childtheme) aanpassingen
 • Herontwerp van WordPress Websites
 • WordPress eCommerce ontwikkeling
 • Responsive WordPress Website Ontwikkeling
 • WordPress multi-site ontwikkeling
 • WordPress multi-talen ontwikkeling
 • Aangepaste ontwikkeling van WordPress beveiliging
 • WordPress API-integratie met derden

Waarom uw bedrijf de diensten van een professionele webontwikkelaar nodig heeft

 • Unique Identity:
  Een van de grootste voordelen van het inhuren van een professioneel website-ontwikkelingsagentschap is dat u een website krijgt, die is aangepast om perfect bij uw bedrijf te passen. Misschien wilt u een ontwerp dat zich richt op online verkoop? Of alleen op abonnementen? Nadat u uw visie met onze ontwikkelaars hebt besproken, ontwerpen we een website die aan deze specifieke behoeften voldoet. Het gebruik van bestaande thema’s lijkt misschien een goed idee, maar ze beperken de sitemogelijkheden en schaalbaarheid. Zo zal uw website onvermijdelijk hetzelfde lijken als duizenden andere websites, die ditzelfde thema gebruikten.
 • Enhanced Security:
  Websitebeveiliging is een belangrijk aandachtspunt geworden voor zowel zoekmachines als consumenten. Door een professionele ontwikkelaar in dienst te nemen, bent u verzekerd van een website die is gebouwd met verbeterde beveiligingsmaatregelen. Betere beveiliging betekent dat uw klantgegevens veilig zijn voor hackers en dat uw website hoger scoort in de resultaten van zoekmachines. Generieke websites kunnen niet hetzelfde beveiligingsniveau bieden.
 • Flexibility:
  Een website die kan meegroeien met uw bedrijf en zich snel kan aanpassen aan nieuwe strategieën, is cruciaal voor online succes. Onze professionele webontwikkelaars zorgen ervoor dat uw website is gebouwd op een systeem dat zowel zeer flexibel is, als schaalbaar om een groeiend aantal bezoekers te accepteren. Zo kunnen er achteraf, eenvoudig nieuwe functionaliteiten aan het bestaande platform worden toegevoegd.
 • SEO Friendly:
  Aangepaste websites hebben meer kans om hogere ranglijsten te behalen in organische zoekresultaten. Onze experts zullen een sterke SEO-basis opbouwen in het kader van uw website, waardoor het gemakkelijker wordt om in de ranglijst te klimmen en de concurrentie voor te blijven. We zullen ook uw website ontwerpen met verbeterde gebruiksvriendelijkheid en snelheid in het achterhoofd om de “Click Through Rates” te maximaliseren.
 • Business Function Automation:
  Een aangepaste website betekent dat u ook veel zakelijke taken en functies kunt automatiseren. Deze omvatten vaak klantenservice, het verzenden van meldingen en het filteren van informatie uit databases. Automatisering garandeert nauwkeurigheid en bespaart tijd én geld. Als u personeel inhuurt om zakelijke functies uit te voeren die kunnen worden geautomatiseerd, houdt u helaas uw bedrijf tegen.

Ongeacht de omvang van het project, combineren we geavanceerde technologie en innovatief denken om weboplossingen te ontwikkelen die voldoen aan uw visie, vereisten en verwachtingen.

 

Waarom voor Teamdigital kiezen

Door samen te werken met ons vriendelijke en getalenteerde ontwikkelingsteam, genieten onze klanten van een groot aantal voordelen:

 • 100% Klanttevredenheid:
  Wij zijn een klantgericht bedrijf. We behandelen elk ontwikkelingsproject met de zorg en aandacht die het verdient om de best mogelijke resultaten te garanderen.
 • Concurrerende prijzen:
  Wij rekenen niet blindelings een uurtarief aan. We spreken uw project in detail en komen dan met een vaste projectprijs. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
 • Bewezen methodieken:
  We combineren ervaring en beproefde strategieën om het succes van elk nieuw WordPress project te garanderen.
 • Snelle doorlooptijd:
  We waarderen de tijd van onze klanten. We zijn er trots op realistische deadlines in te stellen en te halen, zodat ook onze klanten hun planning hierop kunnen afstemmen.
 • Code van hoge kwaliteit:
  De waarde van goed geschreven code kan niet worden overschat. Onze WordPress ontwikkelaars schrijven duidelijke en beknopte code die betrouwbaarheid is, hoge prestaties levert en snelheid garandeert.
 • Hoge ROI:
  Via onze WordPress-ontwikkelingspakketten leveren we schaalbare, veilige en krachtige systemen die een hoog rendement op investering garanderen.
 • 24/7 ondersteuning:
  We bieden doorlopende technische ondersteuning aan om de WordPress websites van onze klanten overzichtelijk, veilig en aantrekkelijk te houden.

Ons ontwikkelingsproces

Bij Teamdigital hebben we een grondig proces ontwikkeld dat begint met een detectiesessie waarin we informatie verzamelen over de website en behoeften van elke klant. Zodra we de vereisten begrijpen, gaan we verder met het opstellen van een ontwikkelingsplan op maat dat resulteert in de best mogelijke uitkomst.

Onze ontwikkelaars zullen vervolgens overgaan tot het bouwen van de vereiste functies op de website en, indien nodig, u of uw team trainen in het gebruik ervan. Om ervoor te zorgen dat de resultaten perfect aansluiten op uw verwachtingen, proberen we onze klanten zoveel mogelijk bij elke stap van het ontwikkelingsproces te betrekken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Of u nu een nieuwe start-up, een gevestigd merk, een E-Commerce winkel of een non-profit organisatie bent, Teamdigital kan u helpen het beste uit uw WordPress platform te halen via onze professionele ontwikkelingsdiensten. We hebben honderden projecten wereldwijd geleverd en genieten telkens van uitstekende feedback.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ontwikkelingsdiensten voor WordPress of om een ​​prijsopgave aan te vragen.