eCommerce oplossingen

Bij eCommerce denken we aan online verkoop.WooCommerce.Shopify.


ecommerce

eCommerce oplossingen

Wenst u online producten of diensten aan te bieden of te verkopen? Heeft u hulp van experts nodig bij het opzetten van uw eCommerce website? Dan bent u bij Teamdigital op de juiste plaats.
Bij Teamdigital bieden we professionele eCommerce oplossingen tegen betaalbare prijzen, terwijl we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven die vereist zijn om aan al uw zakelijke en klantbehoeften te voldoen.

Ons getalenteerde en ervaren team van in-house ontwikkelaars gebruiken de nieuwste tools en technologieën om op maat gemaakte eCommerce oplossingen te ontwikkelen met digitale marketing en SEO in gedachten. Dit betekent dat we werken met een doel om online promotie te vergemakkelijken om zo meer leads aan te trekken en de conversie te stimuleren. Hierdoor zal uw bedrijf sneller groeien en uiteraard sneller zijn maximale winstpotentieel bereiken.

In tegenstelling tot de meeste andere ontwikkelingsbureaus die zich alleen richten op ontwikkeling, houdt ons deskundig team rekening met alle aspecten van eCommerce ontwikkeling. We combineren esthetiek, functionaliteit, bruikbaarheid, SEO en marketing om de perfecte eCommerce oplossing voor uw online bedrijf te creëren.
Met een trackrecord van zeer succesvolle eCommerce projecten en een 100% klanttevredenheid, weten we wat er nodig is om uw eCommerce onderneming voorsprong te geven op de concurrentie. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met uw eCommerce project.

Onze eCommerce-ontwikkelingsdiensten

 • Shopify-winkelontwikkeling en -aanpassing:
  We ontwikkelen visueel verbluffende, zeer gebruiksvriendelijke Shopify-winkels die moeiteloos kunnen worden gebruikt. Onze Shopify-ontwikkelingsservices omvatten Shopify-themaaanpassing, migratie, POS / fulfillment-integratie en doorlopende ondersteuning.
 • WooCommerce ontwikkeling en maatwerk:
  We ontwerpen moderne, zeer functionele WooCommerce websites met behulp van geavanceerde technologieën en de nieuwste markttrends. Onze WooCommerce-websites zijn SEO-vriendelijk, snel te laden en gemakkelijk te navigeren. Onze allesomvattende WooCommerce-ontwikkelingsdienst omvat ontwerp, ontwikkeling en implementatie, POS / fulfillment-integratie en aangepaste ontwikkeling van WooCommerce-plug-ins.
 • Affiliate marketing website ontwikkeling:
  Als u commissies wilt verdienen met het promoten en verkopen van gelieerde producten, kunnen we een website bouwen die is geoptimaliseerd voor uw specifieke gelieerde product. Onze affiliate marketingwebsites zijn gebouwd met een focus op SEO en marketing om het voor u gemakkelijker te maken om zoveel mogelijk verkopen te realiseren.
 • eCommerce Hosting Services:
  Goede hosting is cruciaal voor het succes van elke eCommerce website. We kunnen uw eCommerce website migreren en instellen op ons eigen hostingplatform voor het snel laden van uw eCommerce websites met de beste algemene prestaties.
 • eCommerce development consulting:
  De eCommerce specialisten van Teamdigital bieden adviesdiensten op het gebied van doorlopende ondersteuning, digitale marketing, SEO, website- en plug-in installatie, allerhande integraties en implementaties, aangepaste POS, analyse, marktanalyse en nog veel meer.
Andere eCommerce ontwikkelingsdiensten die we aanbieden zijn onder andere:
 • Ontwikkeling van eCommerce mobiele applicaties
 • Integratie van betaalgateways
 • Ontwikkeling van winkelwagen
 • On-site zoeken
 • Back-end ontwikkeling
 • API-integratie
 • Custom aanpassingen aan bestaande shops

Waarom kiezen voor Teamdigital

 • Concurrerende prijzen:
  Onze prijzen zijn bedoeld om bedrijven te helpen kosten te besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We bieden een transparant prijsmodel zonder verborgen kosten.
 • Team van ontwikkelingsexperts:
  We hebben een vast team van zeer ervaren en getalenteerde eCommerce ontwikkelaars die elk hun eigen specialisatie hebben ontwikkeld binnen dit vakgebied.
 • Flexibel:
  Ons deskundigen kunnen snel wijzigingen toepassen of nieuwe eCommerce technologieën implementeren zonder risico’s. Dit helpt onze ontwikkelingsdienst nog efficiënter en kosteffectiever te maken.
 • Responsieve ondersteuning:
  Onze deskundige ontwikkelaars zijn beschikbaar tijdens werkuren om u snelle ondersteuning te bieden en al uw vragen te beantwoorden. Dit met volledige ondersteuning voor al uw behoeften.
 • Bewezen methodologieën:
  Dankzij onze ervaring met tal van succesvolle eCommerce projecten en ons voortdurende onderzoek om de nieuwste technologieën en eCommerce trends bij te houden, bent u altijd verzekerd dat u bij ons de beste service krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u serieus bent over het creëren van een robuuste eCommerce website die zal uitgroeien tot een succes zowel lokaal als internationaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Of u nu uw bestaande eCommerce oplossing wilt herontwerpen / upgraden of een geheel nieuwe wilt bouwen, Teamdigital is vandaag beschikbaar om u op maat gemaakte, uiterst functionele, klantgerichte en veilige eCommerce oplossingen te bieden, die voldoen aan de vereisten van de zeer competitieve internethandelswereld.