Zoekmachine optimalisatie of SEO

SEO zorgt voor een betere ranking.vindbaarheid.conversie.


dienst SEO

Zoekmachine optimalisatie of SEO

Meer dan 90% van de internetgebruikers gebruiken nu zoekmachines om informatie over producten, diensten of bedrijven te vinden, voordat ze aankoopbeslissingen nemen. De meeste van deze gebruikers weten ook niet precies wat ze willen wanneer ze op internet gaan zoeken en gaan vaak op zoek naar websites die bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen.

Hoog in zoekresultaten rangschikken is daarom dé sleutel tot online succes!  Of u nu uw startup wilt markeren, meer verkeer naar uw blog wilt loodsen, abonnees bij uw e-maillijst wilt halen of de verkoop in uw e-commerce winkel wilt stimuleren.

Als uw website slecht scoort in de zoekresultaten, is het waarschijnlijk dat gebruikers een concurrerende website zullen vinden.

Wij kunnen dat veranderen!

Bij Teamdigital werken we met een resultaatgerichte en langetermijnbenadering van SEO.  Met behulp van geavanceerde technieken en strategieën kunnen we uw website hoog plaatsen op organische zoekmachine resultaten.

We analyseren eerst uw volledige website en vervolgens ontwikkelen we een oplossing op maat, die ervoor zal zorgen dat  uw website meer verkeer krijgt.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO)

 • SEO is kosteneffectief:
  Er zijn nauwelijks marketingmethoden die effectiever bijdragen aan de groei van uw bedrijf.  SEO heeft een hogere waarde op de lange termijn, dan PPC (Pay Per Click).  Uit onderzoeken blijkt zelfs dat gebruikers liever organische zoekresultaten gebruiken, dan betaalde zoekresultaten.
 • Verhoogd websiteverkeer:
  De meeste gebruikers klikken op meestal op de eerst gerankte in de organische zoekresultaten van Google.  Dit betekent dat hoe lager u staat, hoe minder verkeer u krijgt.  Zelfs als u op pagina één rangschikt in Google, krijgt u niet noodzakelijkerwijs verkeer, indien u lager scoort dan positie 4-5.  Naar de top van Google gaan is dus cruciaal om een maximale conversie te behalen.
 • Verbeterde bruikbaarheid van de website:
  SEO gaat niet alleen over zoekmachines, maar ook over het verbeteren van de bruikbaarheid van uw website.  Als u hoog wilt scoren op Google, moet uw website relevant zijn.  Om relevant te zijn, moeten we dus ook gebruiksvriendelijkheid van uw website optimaliseren.
 • Krijg een voordeel ten opzichte van concurrentie:
  Wanneer twee sites hetzelfde product / service / inhoud aanbieden, zal degene die de juiste SEO implementeert waarschijnlijk meer klikken ontvangen.  Vooral de professionaliteit van de uitstraling zal er dan weer voor zorgen dat deze clicks uiteindelijk omgevormd worden tot potentiële leads.
 • Betere kwaliteit verkeer:
  SEO genereert organisch verkeer.  Dit verkeer komt van gebruikers die al geïnteresseerd zijn in een vergelijkbaar product / service / inhoud.  Deze gebruikers zullen vaak de gewenste actie uitvoeren – kopen, abonneren etc., wanneer het gehele plaatje klopt.

Naast SEO integreren we ook andere digitale marketingmethoden om ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten een sterke online aanwezigheid krijgen.  Ons ervaren SEO-team werkt voortdurend aan onze technieken en hulpmiddelen om ons in lijn te houden met de nieuwste SEO-trends en Google-ranking-algoritmen.

Houd er rekening mee dat zoekmachineoptimalisatie een proces is en het maanden kan duren voordat de SEO-inspanningen worden weerspiegeld in de zoekmachines.  Wees sceptisch over iedereen die u overnacht resultaten aanbiedt.  U zult niet alleen waardevolle bronnen verspillen door ervoor te kiezen om te werken met agentschappen die valse beloften doen, maar u zult ook meer kwaad dan goed doen voor uw website of bedrijf.

Als u meer wilt weten of een prijsopgave wilt ontvangen over onze SEO-diensten, neem dan contact met ons op!