WordPress snelheidsoptimalisatie

Wordpress optimalisatie voor lagere bounce rating.hogere conversie.betere surfervaring.


wordpress snelheidsoptimalisatie

WordPress website snelheidsoptimalisatie

Is uw WordPress website traag? Wilt u de prestaties en gebruikerservaring verbeteren door de laadtijd van webpagina’s te verminderen? Wij kunnen je daarbij helpen!

Een trage website is één van de meest (al dan niet dé meest) frustrerende dingen die bezoekers verjagen en een merk negatief beïnvloeden. Pagina-laadtijden van 5-7 seconden kunnen online bedrijven zeer pijn doen, door potentiële klanten naar hun concurrenten te sturen.

Sitesnelheid is ook een belangrijke rankingsfactor die bepaalt hoe hoog een website wordt weergegeven op de resultaten van zoekmachines. Als een website te lang nodig heeft om te laden, wordt deze bestraft door Google, wat betekent dat deze minder waarschijnlijk wordt gevonden in organische query’s (of zelfs helemaal niet).

Door samen met ons hun WordPress websitesnelheid te optimaliseren, genieten onze klanten van gestage groei, meer terugkerende bezoekers, betere betrokkenheid en hogere plaatsingen in organische zoekresultaten.

Als u worstelt met een trage website, laat ons getalenteerde WordPress-team uw website zo snel mogelijk maken en u helpen uw SEO-doelen te bereiken.

5 Redenen waarom WordPress snelheidsoptimalisatie zo belangrijk is

 • Lagere bouncepercentages:
  Een van de belangrijkste redenen waarom elke website zo snel mogelijk moet worden geladen, is de waarde van bezoekersbetrokkenheid. In de wereld van vandaag, waar consumenten willen dat hun behoeften onmiddellijk worden vervuld, zal niemand wachten terwijl een trage website wordt geladen. Niet alleen zullen bezoekers vertrekken, ze zullen waarschijnlijk nooit meer terug komen.
 • Voorzie minder serverbronnen:
  WordPress websites maken steeds vaker gebruik van steeds hogere resolutiebeelden, video’s, animaties en andere resource-intensieve elementen. Deze maken webpagina’s groter dan normaal en nemen tijd en serverbronnen in beslag om te verwerken. Dit vertraagt ​​vaak websites en kan zelfs leiden tot een beperking van de bandbreedte door een hostingprovider. Door geavanceerde snelheidstechnieken te gebruiken, comprimeren onze WordPress experts webpagina’s om de sitesnelheid te verhogen zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.
 • Gebruik het juiste materiaal:
  Veel WordPress websites worden tegenwoordig beheert door de eigenaar zelf.  Dit betekent dus dat het niet de webdesigner zelf is.  Zo zie je vaak dat er foto’s worden opgeladen van 4MB op een plaats waar men er eentje van 40kb had kunnen gebruiken.  Het verkeerd opladen van zo 1 enkele foto, kan je website al vertragen met 1 sec.  Een website optimaal aanpassen, vraagt tijd en inzet.  Indien dit niet aan u besteed is, doen wij graag een voorstel om dit voor u te doen. Zo bent u zeker dat uw website steeds aan zijn max. zal presteren.
 • Verbeterde gebruikerservaring:
  Snelle websites bieden informatie waar gebruikers snel en nauwkeurig naar op zoek zijn. Langzame webpagina’s daarentegen hebben aangetoond gebruikers te ageren en zijn de belangrijkste oorzaak van hoge bouncepercentages. Door middel van snelheidsoptimalisatie stroomlijnt ons team website-functies om bezoekers van de website een betere algemene ervaring te bieden.
 • Hogere conversieratio’s:
  Een snel ladende website wekt vertrouwen en moedigt mensen aan om gewenste acties uit te voeren, zoals aankopen doen, zich abonneren op nieuwsbrieven of accounts registreren. Succesvolle websites herkennen dit en gebruiken snelheidsoptimalisatie als een van hun belangrijkste instrumenten om groei te stimuleren. Je zou moeten overwegen hetzelfde te doen.

Ons WordPress Speed ​​Optimization-proces

We hebben al 100en klanten geholpen hun WordPress website te versnellen. We leveren onze WordPress snelheidsoptimalisatiediensten in drie fasen:

 • We beginnen met het bespreken van uw behoeften en het analyseren van uw website om erachter te komen waarom uw website zo traag is. Ons team maakt gebruik van de nieuwste tools en technieken om problemen te scannen en diagnosticeren. U krijgt hiervan een uitgebreid prestatierapport.
 • Vervolgens bereiden we uw site voor op snelheidsoptimalisaties. Dit houdt meestal het nemen van benchmarks, schermafbeeldingen, back-ups en meer in. Onze WordPress experts zullen dan beginnen met het oplossen van problemen en het maken van optimalisaties om de laadtijd van de website zo veel mogelijk te beperken.
 • Zodra dat is voltooid, testen we om te zorgen dat alles sneller functioneert dan voorheen om dan vervolgens onmiddellijk de nieuw geoptimaliseerde website op te leveren.

Laat uw WordPress website auditeren en optimaliseren

Bij Teamdigital hebben we meer dan 10 jaar ervaring met WordPress snelheidsoptimalisatie. Of u nu een blogger, een kmo of zelfs een groot bedrijf bent dat de snelheid en prestaties van de website aanzienlijk wil verbeteren, u kunt erop vertrouwen dat ons getalenteerde team echte resultaten oplevert.

Als u wilt weten hoe uw website sneller kan presteren, neem dan vandaag nog contact op met ons op en wij zullen u op weg helpen naar online succes.