Webdesign

Professioneel en betaalbaar webdesign.webontwerp.website design.


dienst webdesign

Webdesign voor WordPress

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke, gemakkelijk te navigeren en mobielvriendelijke WordPress website? Daar kunnen wij u mee helpen!

Bij Teamdigital zijn we gepassioneerd door de ontwikkeling van WordPress websites aan de hoogste kwaliteit. Websites die de best mogelijke uitstraling, bruikbaarheid en gebruikerservaringen bieden. Onze webdesign diensten variëren van de meest eenvoudige statische websites met één pagina, tot complexe, feature-rijke CMS-oplossingen.

Wij kunnen uw huidige html-website volledig opnieuw opbouwen op basis van een WordPress platform of een compleet nieuwe website bouwen op basis van een volledig nieuw ontwerp… Wij zijn er klaar voor om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Laat ons uw merk transformeren en uw verhaal vertellen via een professioneel, aangepast webontwerp.

Is een WordPress website geschikt voor u?

WordPress is het meest populaire CMS (Content Management System) dat vandaag wordt gebruikt. Tot 33% van alle bestaande websites wordt mogelijk gemaakt door WordPress. Het is uiterst gebruiksvriendelijk, in hoge mate aanpasbaar en heeft sterke SEO (Search Engine Optimization) mogelijkheden.

WordPress is ideaal voor alle soorten websites, waaronder blogs, e-commerce winkels, interactieve sites, webportals en native mobiele websites. Door middel van een aangepast website ontwerp, geven wij uw website dé persoonlijke touch, die u onderscheidt van uw concurrenten.

Kies WordPress voor uw website project als u houdt van:

 • Aantrekkelijke, inhoudrijke webpagina’s met geavanceerde functionaliteit
 • Een eenvoudig te gebruiken CMS om uw webinhoud te beheren en bij te werken
 • Een flexibel en schaalbaar CMS dat zich snel kan aanpassen om op de hoogte te blijven van online trends
 • Eenvoudige SEO-implementatie om uw merk een sterke online aanwezigheid te geven

Kenmerken van onze webontwerpen

 • Eenvoudig te beheren:
  Onze schone, aangepaste ontwerpen maken het onze klanten mogelijk om hun eigen WordPress websites te beheren. We zorgen ervoor dat het dashboardpaneel gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is, zodat gebruikers niet overweldigd raken bij het bijwerken van inhoud of het uitvoeren van eenvoudige beheertaken.
 • Uniek aangepast:
  Het hebben van een op maat gemaakte website is absoluut noodzakelijk als u wilt opvallen in de huidige concurrerende en zeer verzadigde internetomgeving. Onze WordPress webontwikkelaars zullen u vanaf het begin een op maat gemaakte website bouwen, of uw bestaande WordPress website aanpassen aan uw exacte specificaties.
 • SEO geoptimaliseerd:
  Het maakt niet uit hoe mooi een website eruit ziet als niemand het kan vinden. Ons webdesign team werkt met SEO in het achterhoofd, om potentiële klanten in staat te stellen gemakkelijker uw website te vinden.
 • Responsive:
  Meer mensen dan ooit tevoren hebben nu toegang tot internet via smartphones, dus het is van cruciaal belang dat uw bezoekers uw website kunnen bekijken op elk apparaat of platform. Al onze WordPress webontwerpen zijn volledig geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten.
 • Fast & Bloatware gratis:
  Kant-en-klare WordPress-thema’s zitten boordevol functies. Deze ‘bloatware’ eindigt vaak ongebruikt en beïnvloedt de tijd die het duurt voordat de website wordt geladen. Onze aangepaste WordPress-ontwerpen stellen ons in staat om onnodige functionaliteit volledig te elimineren en razendsnelle websites te maken.
 • Social Media geïntegreerd:
  Integratie met sociale media is een must als een website een sterke online aanwezigheid moet opbouwen. We gebruiken functies zoals het delen van knoppen om bezoekers in staat te stellen eenvoudig uw inhoud te delen en nauwer samen te werken met uw merk.
 • Geïntegreerde e-commerce:
  We ontwikkelen op maat gemaakte e-commerceoplossingen die veilige en flexibele winkelervaringen bieden die het vertrouwen van klanten vergroten om de conversiepercentages te maximaliseren.

Ons webdesign proces

Bij Teamdigital gebruiken we een gezamenlijke aanpak die ervoor zorgt dat we nauw samenwerken met onze klanten van het begin tot het einde van elk project.

Het ontwerpproces begint met het definiëren van de doelen van het project. We zullen u om informatie vragen die ons helpt om uw ontwerpbehoeften en wat u wilt dat de website bereikt, zo goed mogelijk te begrijpen.

Als dat eenmaal is vastgesteld, gaan we verder met de visuele ontwerpfase. Hier werken we een kleurenpalet, typografie en andere ontwerpelementen uit die consistent zijn met uw merk.

Vervolgens gaan we verder met het bouwen van de website met behulp van de nieuwste tools en best-practice-technieken. Het resultaat is een website die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook snel en soepel loopt.

Bouw vandaag nog de website van je dromen

Als een WordPress ontwerpbureau met meer dan 15 jaar ervaring, hebben onze klanten het voordeel om met getalenteerde professionals te werken bij alle soorten webdesign projecten. Of u nu een particulier, een klein bedrijf of een grote onderneming bent, laat onze WordPress ontwerpexperts vandaag de perfecte WordPress website voor u maken.

Als u een WordPress ontwerp in gedachten heeft of een gratis offerte wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.