Gelieve uw content ergens anders te stelen

WordPress onderhoud

Wordpress ontderhoud voor betere veiligheid.een vlotte website.meer stabiliteit.


wordpress website onderhoud

WordPress onderhoud & support

Het onderhoud van WordPress websites wordt te vaak over het hoofd gezien. Het is jammer dat zoveel mensen tegenwoordig denken dat hun WordPress website geen regelmatig onderhoud nodig heeft.

Na het ontwerpen en installeren, negeren veel website eigenaren dit cruciaal gedeelte, waardoor hun websites kwetsbaar worden voor malware-infecties, allerhande problemen en zelfs beveiligingsinbreuken.

Laat dit jou dus niet overkomen!

Vergelijkbaar met een machine die routinematig onderhoud en oliewisselingen vereist, heeft een WordPress website ook regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert.

Bij Teamdigital bieden we WordPress onderhoudsdiensten en ondersteuningsplannen van topklasse aan, die betrekking hebben op websitebeveiliging, gegevensback-ups, inhoudsupdates, prestatie-optimalisatie, software-updates en alle andere technische zaken, waarvoor u niet de tijd of expertise hebt om deze effectief te beheren.

Onze WordPress onderhoudsdiensten zijn voor alle typen WordPress websites mogelijk, gaande van blogs, portfolios, forums en mediasites tot e-commerce winkels, webportals en grote bedrijfswebsites.

Door alle tijdrovende onderhoudstaken voor u op te nemen, maakt Teamdigital veel tijd vrij, zodat u zich kunt concentreren op andere productieve aspecten van uw activiteit.

Is WordPress onderhoud noodzakelijk?

Als u zich geen zorgen wilt maken over fouten, bugs, hacks, erros, laadtijd, … dan is dat echt wel zo!

Onze WordPress onderhouds- en supportdiensten omvatten:

 • WordPress core-updates:
  WordPress stelt regelmatig kernupdates beschikbaar die fouten en beveiligingsproblemen oplossen. Als u niet weet wanneer en hoe u deze updates moet toepassen, wordt uw verouderde WordPress website minder stabiel en staat deze open voor hacks en virusinfecties. Ons deskundig team zorgt ervoor dat uw site altijd up-to-date is.
 • WordPress Back-ups:
  Omdat WordPress zo stabiel is, maken veel gebruikers geen back-up van hun websites in de veronderstelling dat alles in orde zal zijn. Als uw website om wat voor reden dan ook niet meer werkt, besparen onze routinematige off-site back-ups u van onnodige downtime.
 • WordPress website beveiliging:
  Volgens recente statistieken zijn meer dan 70% van de WordPress websites kwetsbaar voor aanvallen door hackers. Bij Teamdigital nemen we de beveiliging van de websites van onze klanten zeer serieus. We voeren regelmatige beveiligingsaudits en 24-uurs bewaking uit om ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten altijd veilig zijn.
 • WordPress Thema-updates:
  Thema-updates gaan niet alleen over esthetiek, ze gaan ook over de betrouwbaarheid van WordPress websites. Elke update zorgt ervoor dat uw website compatibel is met de nieuwste versie van WordPress en bevat bugfixes die nodig zijn voor een soepel verloop van uw website. Onze experts houden uw WordPress thema op up-to-date voor u, om problemen op te lossen die de stabiliteit en prestaties van uw website kunnen beïnvloeden.
 • Inhoudsbeheer en updates:
  Website-eigenaren hebben de neiging om inhoud uit te zetten en verwachten dat bezoekers hierop reageren. Maar de manier waarop de meeste mensen hun merk promoten via content, resoneert misschien niet zo goed bij hun doelgroep als zij denken dat het zou moeten. Door uw inhoud aan te passen, kunnen we u helpen een sterkere online aanwezigheid te creëren.
 • WordPress Plug-in updates:
  Verouderde plug-ins kunnen allerlei soorten problemen veroorzaken op WordPress websites. Trage webpagina’s, glitches, 404-fouten, formulieren die niet goed werken, ontbrekende widgets en zelfs complete website-crashes. Ons WordPress onderhoudsteam zorgt ervoor dat al uw plug-ins regelmatig worden gecontroleerd, getest en bijgewerkt om storingen op uw website te voorkomen.

Waarom kiezen voor Teamdigital

Kiezen om met Teamdigital samen te werken, geeft onze klanten volledige gemoedsrust in de wetenschap dat hun websites in de beste handen zijn. Onze ondersteuningsmedewerkers van WordPress begrijpen dat WordPress onderhoud meer inhoudt dan alleen updates, back-ups en optimalisaties.

We bieden ook onze klanten:

 • Eerste klas klantenservice
 • Enorme besparingen op zowel tijd als geld
 • Deskundige aanbevelingen voor verbeteringen
 • Betaalbare ondersteuningsplannen

BASIConderhoudscontract30 /mnd

 • Platform updates
 • Plug-in updates
 • Thema updates
 • Optimalisatie database
 • Maandelijks back-up
  met 1-klik herinstallatie
 • Facturatie 1x per jaar
BESTEL BASIC

BESTEL HIER UW PAKKET

Wij nemen binnen de 48u contact met u op, na verzending van dit formulier.Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

PROFESSIONALonderhoudscontract95 /mnd

 • Inclusief BUSINESS pakket
 • Hosting
 • Dagelijks back-up
  met 1-klik herinstallatie
 • Optimalisatie beveiliging
 • Garantie bij hacking
 • Facturatie 1x per jaar
BESTEL PROFESSIONAL

BESTEL HIER UW PAKKET

Wij nemen binnen de 48u contact met u op, na verzending van dit formulier.Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Laat onze experts goed voor uw WordPress website zorgen!

U hebt waarschijnlijk niet de tijd of de vaardigheid om uw WordPress website als een professional te onderhouden, maar wilt toch dat deze op zijn best presteert zonder deze voortdurend te moeten controleren. Als jij dit bent, kunnen we helpen. Onze services zijn goedkoop en 24/7/365 beschikbaar.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met WordPress en hebben reeds het vertrouwen gekregen van honderden WordPress gebruikers wereldwijd. Onze interne specialisten zullen niet alleen uw website onderhouden, maar kunnen ook alle andere aspecten van WordPress behandelen, inclusief webontwerp, ontwikkeling, installatie, migratie, beveiliging en meer.

Wenst u aan de slag te gaan met één van onze WordPress onderhoudspakketten of wenst u een offerte voor een andere dienst, neem dan contact met ons op.