WordPress Plug-in ontwikkeling

Een plug-in 'op maat' voor een betere functionaliteit.gebruiksvriendelijkheid.werking.


wordpress web development

WordPress plug-in ontwikkeling

Wenst u een specifieke functie of functionaliteit toevoegen aan uw WordPress-website? We kunnen dat voor u doen met onze aangepaste ontwikkelingsservices voor invoegtoepassingen.

Elke website vereist om de paar jaar een update in functionaliteit om hun online bezoekers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het bouwen van een nieuwe website of het maken van een compleet herontwerp is misschien niet altijd mogelijk, en dit is waar aangepaste WordPress plug-in ontwikkeling handig is.

Een aangepaste WordPress plug-in is een van de beste manieren om de mogelijkheden van uw website op een economische manier uit te breiden, te verbeteren en aan te scherpen. In tegenstelling tot gratis WordPress plug-ins, worden aangepaste plug-ins ontwikkeld om specifieke taken uit te voeren die uniek zijn voor uw website.

Als u op zoek bent naar een aangepaste functie die niet beschikbaar is op uw website, laat ons toegewijde team van innovatieve WordPress plugin ontwikkelaars u dan helpen.

Voordelen van een aangepaste WordPress plug-in

In de kern werkt WordPress voor alle websites hetzelfde. Om een ​​website te onderscheiden van de miljoenen websites die er zijn, is de eenvoudigste manier om dit te doen het uitbreiden van de functionaliteit met behulp van een aangepaste WordPress plug-in. Vrijwel alle van de meest populaire en succesvolle websites begrijpen dit en daarom gebruiken ze ‘op maat’ ontwikkelde plug-ins als een van de belangrijkste hulpmiddelen, om groei en winstgevendheid in concurrerende markten te stimuleren.

Of u nu de prestaties van de site wilt verbeteren, de laadtijd van pagina’s wilt verminderen, de beveiliging wilt verbeteren, een back-up van de inhoud wilt maken of bepaalde e-commerce-functies wilt toevoegen, u kunt dit gemakkelijk bereiken via een aangepaste WordPress plug-ins.

Andere voordelen van een aangepaste WordPress-plug-in zijn onder andere:

 • Gepersonaliseerde website esthetiek
 • Verbeterde functies voor digitale marketing
 • Effectieve oplossingen voor beter website- en inhoudsbeheer
 • Verbeterde sitebeveiliging en stabiliteit
 • Meer kansen voor integraties van derden

Onze WordPress Plug-in ontwikkeling

Bij Teamdigital zijn we toegewijd aan het ontwerpen van veilige en eenvoudig te gebruiken en aangepaste WordPress plug-ins. We lossen effectief alle soorten websitefunctionaliteitsvereisten op en leveren prestatiegerichte, geheugenbesparende plug-ins zonder een gat in uw zak te branden.

Onze dienst voor aangepaste plug-ins voor WordPress omvat:

 • Ontwikkeling van WordPress plug-ins
 • WordPress plug-in installatie
 • Bestaande WordPress plug-ins ‘op maat’ aanpassen
 • WordPress plug-in optimalisatie
 • Integratie van bestaande WordPress plug-ins
 • Onderhoud van WordPress plug-ins

Ons ontwikkelingsproces voor plug-ins voor WordPress

Ons ervaren team neemt geen snelkoppelingen bij het ontwikkelen van aangepaste WordPress plug-ins. We zorgen ervoor dat we eerst de vereisten van onze klanten begrijpen voordat we een oplossing op maat aanbevelen.

Ons beproefde ontwikkelingsproces omvat:

 • Ontdekking en planning:
  We beginnen met het bespreken van de doelen van de plug-in en de vereiste functies met de klant. De verzamelde informatie zal dienen als de blauwdruk voor onze ontwikkelaars.
 • Ontwerp:
  Vervolgens ontwerpen we de plug-ins lay-out en verzenden deze naar de klant voor beoordeling. Na goedkeuring door de klant gaan we verder met de volgende stap.
 • Ontwikkeling:
  Tijdens de ontwikkelingsfase bouwt ons team de aangepaste plug-in met behulp van de nieuwste tools en technieken die strikt voldoen aan de specificaties van de klant.
 • Testing:
  Elke plug-in doorloopt een rigoureus testproces vóór de aflevering van de klant. In deze fase worden gedetecteerde problemen opgelost en worden optimalisaties doorgevoerd voor maximale prestaties.
 • Installatie:
  De levering is pas voltooid als onze experts de plug-in op de website van de klant hebben geïnstalleerd.

Vraag vandaag nog uw aangepaste WordPress plug-in

Ongeacht de grootte of complexiteit van uw website, ons getalenteerde ontwikkelingsteam kan voor u de beste op maat gemaakte WordPress plug-in bouwen om aan uw behoeften te voldoen. Onze diensten variëren van ontwikkeling van plug-ins, aanpassing, testing, installatie en integratie.

Bij Teamdigital staan ​​we bekend om onze innovatieve en creatieve aanpak voor het ontwikkelen van zeer functionele en unieke plug-ins en andere webapplicaties. Met een gespecialiseerd team dat bestaat uit visuele ontwerpers, UI / UX-ontwikkelaars, full-stack-ontwikkelaars, projectmanagers, productstrategen en ervaren probleemoplossers, kunt u er zeker van zijn dat u elke keer het best mogelijke product krijgt.

Als je een aangepaste WordPress plug-in nodig hebt of een offerte wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.