Ons bedrijf

De weg naar succes.waardering.geluk.


Wie we zijn

Met meer dan 10+ jaar ervaring werd Teamdigital in 2016 opgericht om een ​​vaste waarde te worden in de reclamewereld.  Dit met als hoofdbasis België, om van daaruit via een doordachte strategie, door te groeien naar onze buurlanden en ver daarbuiten.

Goede voorbereidingen en duidelijke afspraken vormen de basis van onze samenwerking. We streven naar 99,9% klanttevredenheid in kwaliteit, service en prijs! In onze optiek zijn deze drie pijlers ‘de formule’ om een ​​langdurige en transparante relatie op te bouwen die voor beide partijen vruchten afwerpt.

We hechten enorm veel belang aan een open communicatie.  Hieronder valt alvast de aandachtig die we besteden aan uw ideeën m.b.t. uw project en ook voor de doelstellingen die u zelf voor ogen hebt. Wij luisteren naar jou!

Over het algemeen kunt u ons inhuren voor internet (Social Media) marketing, SEO, webdesign, grafisch ontwerp, ontwikkeling ‘op maat’, branding (en re-branding), logo-ontwerp, het uitwerken van een complete huisstijl, drukwerk en webhosting …

Webdesign
98%
Web Ontwikkeling
93%
Grafisch Ontwerp
87%
Social Media Marketing
89%
SEO
92%
Web hosting
86%
Communicatie
99%
Luistervaardigheid
99%

Ontmoet ons team


Onze geschiedenis

2019
2018
2016
2014
2010