Social Media Marketing

Internet marketing voor een hogere ranking.herkenbaarheid.betrouwbaarheid.


social media marketing

Social Media Marketing

Sociale media is een verzamelterm voor online diensten waarbij de inhoud voornamelijk wordt gecreëerd door de gebruikers van de dienst. Een van de meest populaire sociale kanalen zijn Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Voor een bedrijf is sociale media een van de krachtigste hulpmiddelen om gebruikers en klanten te bereiken, deel te nemen aan hun online activiteiten, met hen te praten, naar hen te luisteren en ze te beïnvloeden. Als deze digitale Marketing correct wordt uitgevoerd, kan dit een effectief kanaal zijn om verkeer naar uw website en bedrijf te leiden.

Bij Teamdigital willen we u helpen bij het ontwikkelen van efficiënte en promotionele communicatie met uw klanten via Social Media of Internet Marketing. Op basis van uw doelen zullen wij gezamenlijk een strategie ontwikkelen om uw aanwezigheid op sociale media te verbeteren. Om u te helpen uw doelgroep te bereiken, zullen we kanalen selecteren, accounts instellen, uw inhoud plannen en aanpassen. We zullen ook een schema bieden voor publicatie, reclame, monitoring en doorlopende optimalisatie. Ons toegewijde en ervaren Social Media Management-team is vandaag beschikbaar om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die duurzame resultaten voor uw bedrijf zullen opleveren.

Waarom Social Media Marketing essentieel is voor uw bedrijf

Bereik miljoenen potentiële klanten: vrijwel iedereen is op sociale media. Social media-platforms bieden u de mogelijkheid om te luisteren en te leren wat uw klanten willen. Via Social Media Marketing kunt u hen op hun eigen terrein actief bereiken op het cruciale moment dat ze op zoek zijn naar het type product / service / inhoud dat u aanbiedt en meer mogelijkheden voor conversie creëren.

 • Verhoogde merkengelijkheid:
  Het is een feit dat de meeste consumenten vandaag een product of een bedrijf online zullen onderzoeken voordat ze een aankoop doen. Via Social Media Marketing worden bedrijven met een sterke aanwezigheid op sociale media eerder als betrouwbaarder ervaren.
 • Verbeterde merkherkenning en -loyaliteit:
  Social Media Marketing helpt uw ​​bedrijf om een ​​goede zichtbaarheid te bereiken met uw doelgroep. Door strategisch delen, plaatsen en deelnemen aan gesprekken houdt u uw merk in de gedachten van uw potentiële klanten, wat leidt tot een betere merkbekendheid, die op termijn merkentrouw creëert.
 • Betere SEO:
  Door Social Media Marketing te implementeren, verbetert u de positie van uw website in organische zoekmachine-resultaten. Deze vorm van digitale Marketing genereert ook koppelingen van sociale websites met een hoge autoriteit die leiden tot een verhoogde blootstelling, wat op zijn beurt uw SEO-rangschikking zal stimuleren.

Onze Social Media Marketing diensten:

We bieden verschillende pakketten aan voor bedrijven die het meeste uit sociale media willen halen. Door nauwe samenwerking zullen we van begin tot eind met u samenwerken om doelgroepgerichte en geografisch gerichte marketingstrategieën op sociale media te creëren. We werken onvermoeibaar om campagnes en advertenties te optimaliseren en bieden oplossingen om uw bedrijf te laten groeien.

Wij zullen u helpen om:

 • Social media-profielen instellen
 • Volledig beheer van uw accounts
 • Advertentierekeningen structureren
 • Pixels implementeren
 • Campagnes instellen en uitvoeren
 • Meten en analyseren
 • Follow-up

… en veel meer

Neem vandaag nog contact op met Teamdigital

Door jarenlange ervaring in digitale communicatie en marketing hebben we effectieve Social Media Marketing oplossingen ontwikkeld die veel bedrijven en organisaties hebben geholpen hun doelen te bereiken en te overtreffen.

We kunnen u helpen om uw merk te versterken en de communicatie met potentiële / bestaande klanten te verbeteren via echt krachtige campagnes voor sociale media.

Als u meer wilt weten of een prijsopgave wilt ontvangen over Social Media Marketing, neem dan contact met ons op.