Website laten maken bij Teamdigital

Uw website laten maken bij Teamdigital voor online succes.goede vindbaarheid.die eerste indruk!


website laten maken

Een website laten maken die aan al uw behoeften voldoet?

Uw tevredenheid is enorm belangrijk voor ons, daarom zijn wij een webdesign bureau dat alle diensten levert die u nodig heeft om uw bedrijf online te laten groeien.  Zelfs lang nadat uw website voor het eerst werd opgeleverd.

Webontwerp van hoge kwaliteit:

 • Mobielvriendelijk:
  Mobielvriendelijk en geschikt voor gebruik op elk apparaat – een essentiële functie voor elke moderne website.
 • Aantrekkelijk:
  Aantrekkelijke website-inhoud die direct uw doelgroep aanspreekt en u nieuwe, langetermijnklanten oplevert.
 • Hoog functionerend:
  Hoog functionerend webontwerp dat eenvoudig te beheren, bij te werken en te verkopen is via een ongecompliceerd CMS-systeem dat alle nieuwste functies bevat die u nodig hebt.
 • Innovatief:
  Mooi, innovatief en betaalbaar websiteontwerp dat prettig in gebruik is, u onderscheidt van uw concurrenten en een ware weerspiegeling is van de essentie van uw merk.
 • SEO-geoptimaliseerd:
  Expert SEO-geoptimaliseerde webinhoud en webontwerp dat de ranking uw website en verkoop verhoogt, terwijl uw doelmarkt u gemakkelijk kan terugvinden.
 • Naadloos:
  Naadloze e-commerce en sociale media-integratie waarmee u de verschillende gebieden van uw bedrijf kunt stroomlijnen en efficiënt kunt beheren vanaf één plek.  Dit alles inclusief het delen van inhoud tot online winkelen.
 • Snel:
  Snel ladende ontwerpen die ervoor zorgen dat uw websitebezoekers niet moeten wachten vooraleer ze door uw website kunnen scrollen.  Trage laadsnelheid zorgt voor een hoog bouncepercentage, waardoor je een slechte ranking krijgt.  Dit omdat gefrustreerde websitebezoekers al snel zullen wegklikken en opzoek gaan naar uw concurrent.

Maar dat is niet alles wat we doen. Wij streven naar 99,9% klanttevredenheid in all opzichten.  Bij Teamdigital willen we ervoor zorgen dat uw bedrijf ook op de lange termijn een succes blijft.  Daarom gaan we dus een stapje verder dan enkel het maken van websites.  Wij bieden u een complete waaier van diensten aan die uw bedrijf blijven ondersteunen, lang na de oplevering van uw website. Een website laten maken bij Teamdigital houdt dus heel wat meer in dan enkel het visuele.

Diensten voor uw online langetermijnsucces

Met een hele reeks aan ondersteunende diensten zorgen we ervoor dat uw website ook op de lange termijn, resultaten blijft leveren. Online een zichtbare aanwezigheid behouden is een voortdurende taak, daarom leveren we bij Teamdigital Antwerpen, een waaier aan ondersteunende diensten.

Sociale media marketing

Ons expert management voor sociale media staat klaar om u te leiden naar digitaal marketing succes via sociale media. Met de capaciteit om elke dag miljoenen potentiële klanten te bereiken, is sociale media de meest productieve hedendaagse marketingtool die niet kan worden genegeerd.Of u nu nieuwe sociale media-accounts wilt maken, het beheer van bestaande accounts of een krachtige sociale media-marketingstrategie die resultaten zal opleveren, ons toegewijde team staat voor u klaar. Lees meer…

Grafische vormgeving

Van logo-ontwerp tot brochures, advertenties, verpakkingsontwerp en e-mailmarketingsjablonen, kunnen wij u een compleet pakket aan grafische ontwerpdiensten aanbieden.   Professioneel grafisch ontwerp van hoge kwaliteit is essentieel voor elk bedrijf dat zich professioneel wil presenteren en serieus genomen wil worden.  Lees meer…

Zoekmachine optimalisatie

Terwijl u leert hoe u uw online aanwezigheid kunt gebruiken om uw bedrijf op te bouwen, wordt al snel duidelijk dat SEO een cruciaal onderdeel is van elke strategie voor bedrijfsgroei. SEO is een complexe discipline die vakkennis, inzet en vooral tijd vereist. Bij correct gebruik zal uw SEO-optimalisatie uw website in zijn ranking en verkeer stimuleren. Na verloop van tijd zullen onze geavanceerde SEO-technieken uw website-ranking doen stijgen en zo zal ook uw websiteverkeer aanzienlijk toenemen. Lees meer…

Web hosting

Zonder een uitstekende webhostingservice zullen uw klanten worden weggehaald door lage laadsnelheden en onbetrouwbare services. Zorg ervoor dat uw website altijd goed werkt voor elke bezoeker.  Wij werken al jaren samen met een vaste Belgische partner als webhostingbedrijf. Betrouwbaar met een veilig bedieningspaneel en uitstekende ondersteuningsservice kunt u er zeker van zijn dat u de vruchten zult plukken van een hoogwaardige webhost. Lees meer..

Copywriting

Het is onmogelijk om online succes te behalen zonder superieur copywriting. Als een belangrijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie, zal een voor SEO geoptimaliseerde kopie de aandacht trekken van uw doelmarkt, uw USP’s overbrengen, uw merk verbeteren en ervoor zorgen dat uw doelmarkt u kan vinden. Of u nu blogs, sociale media-inhoud, persberichten, nieuwsbrieven of iets anders nodig heeft, ons vriendelijke team staat altijd voor u klaar. Lees meer…

Uw website laten maken bij Teamdigital

Bij Teamdigital Antwerpen stellen we uw behoeften voorop. Door samen te werken vanaf de allereerste fase van de eerste besprekingen tot het einde van uw project, zullen we de beste website voor uw bedrijf maken.

Beginnend met een duidelijk overzicht van uw projectresultaten zullen we het ontwerpproces starten. Nadat we uw ideeën volledig hebben besproken en overeenstemming hebben bereikt over de projectresultaten, kunnen we doorgaan naar de visuele ontwerpfase.

Tijdens de ontwerpfase verkennen we de beste kleuren, typografie en andere ontwerpkenmerken die moeten worden geselecteerd om een ​​look te creëren die een echte weerspiegeling van uw merk is.

Vervolgens maken we uw website in zijn geheel, met behulp van de meest up-to-date en effectieve tools en technieken.

Uw website speciaal voor jou gemaakt

Met meer dan 15 jaar ervaring in de webontwerpindustrie kunnen we u de mogelijkheid bieden om te werken met ons zeer ervaren team van getalenteerde professionals die ervoor zorgen dat uw website tot een superieure kwaliteit wordt afgewerkt.

Van ondernemers tot kleine of grote bedrijven, we kunnen vandaag een uitzonderlijke, betaalbare op maat gemaakte website of webshop voor u maken. Neem vandaag nog contact om uw ideeën concreet te bespreken en een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen.