Online condoleren via uw website

online condoleren

Online condoleren via uw website

Online condoleren met “My Condolences”

“My condolences” is een WordPress-plug-in, ontwikkeld voor begrafenisondernemers, uitvaarthuizen en rouwcentra.  Dit om online condoleren mogelijk te maken voor uw klanten.

Het internet heeft zoveel opties en manieren om verloren dierbaren te herdenken.  Sommige sites bieden betaalde opties met extra functies, maar het primaire doel is hetzelfde: een plek creëren waar familie en vrienden de overleden mensen kunnen eren en herinneren.

Dit is een goede gelegenheid om mensen te helpen afscheid te nemen van hun familieleden en een mooie herinnering aan hen achter te laten. Onze “My Condolences” plug-in biedt een volledig responsief ontwerp dat compatibel is met desktop, laptop, alsook mobiele apparaten.

De plug-in is functioneel en geoptimaliseerd met een professioneel ontwerp en wordt geleverd met functies zoals het plaatsen van profielen, rouwbrieven, informatie over de uitvaart en uiteraard de mogelijkheid om online te condoleren.  “My Condolences” neemt zo een heel groot deel van al uw papierwerk en briefwisseling over, aangezien alles geautomatiseerd wordt van online condoleren, tot een automatische berichtgeving aan de familie de betrokken persoon.

Enkele kernfuncties van “My Condolences” WordPress plug-in:

 • Easy-to-use
 • Online condoleren
 • Geoptimaliseerd, ook voor mobiele apparaten
 • Privacy beschermend
 • Eenvoudige interface om profielen aan te maken, foto’s te uploaden en te beheren
 • Mogelijkheid om te reserveren voor de koffietafel (optioneel)
 • Online rouwbrief
 • Google getest en beveiligd
 • Login-systeem voor familieleden
 • Uw bloemenleverancier kan makkelijk gelinkt worden
 • Verkoop van bloemstukken (optioneel)
 • Condoleanties worden automatisch verzonden aan de betrokken familieleden
 • Plug and play => geen bijkomende software vereist

Voordelen van “My Condolences” voor uitvaartcentra:

 1. Gebruiksgemak

De plug-in “My Condolences” is eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve interface. U hoeft enkel de profielvelden in te vullen, rouwbrief en foto te uploaden en alles wordt meteen online geafficheerd.  U heeft dus geen enkele bijkomende kennis nodig.

 1. Eenvoudige installatie

De “My Condolences” WordPress-plug-in is erg schoon en perfect geprogrammeerd.  U hoeft enkel in te loggen in uw dashboard, de plug-in te uploaden en installeren.  Daarna een pagina te kiezen waar de inhoud van de plug-in dient getoond te worden en klaar!  Indien dit voor u toch te omslachtig lijkt, geen nood! Wij doen dit graag voor u, zonder enige bijkomende kost!

 1. Volledige controle

U krijgt zelfs (indien gewenst) de controle om te bepalen of een condoleantie geschikt is om doorgestuurd te worden naar de desbetreffende familie.  Stel dat er toch iemand van kwade wil is en de familie probeert te kwetsen, kan u zo’n ongewenste condoleantie met één druk op de knop weigeren.

Eindoordeel

“My Condolences” WordPress plug-in werd specifiek ontwikkeld om het werk van begrafenisondernemers, uitvaarthuizen en rouwcentra te verlichten.  Indien u een WordPress website heeft, kan u na enkele muisklikken al van start.  Heeft u nog geen WordPress website, dan bekijken wij graag met u de mogelijkheden om zo spoedig mogelijk online te raken.

“My Condolences” plug-in is comfortabeler te gebruiken dan een custom installatie, aangezien wij deze uitsluitend ontwikkeld werd op gebruiksvriendelijkheid en vooral ook om een aantal tijdrovende taken uit uw handen te nemen.  Daar bovenop heeft u zelfs de mogelijkheid dat, indien u na enkele jaren wenst over te stappen op een nieuwe website, u de plug-in ook daar weer makkelijk kan installeren.  Zo hangt u niet opnieuw af van een volledig custom geheel dat een hoop geld kost en enkel werkt op de site die u dan gebruikt.

Neem even contact met ons op en u bent deze week nog online!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.